Ceviche van ombervis met ratatouille en gepocheerde kwarteleitjes
★
★
★
★
★
Een recept van Fiona Taieb.
U vindt dit recept op pagina 32 in Ceviche .
- Keuken:
- Peruaans
- Gang:
- voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- aubergine
- azijn
- courgette
- kwartelei
- limoensap
- olijfolie
- ombervisfilet
- piment d'espelette
- rode paprika
- ui
- verse bieslook
- zeebaarsfilet
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.