gestoofde aubergine met paksoi, cashewnoten en Thaise basilicum
★
★
★
★
★
Een recept van Alice Hart en Lisa Linder.
U vindt dit recept op pagina 182 in Vegalicious .
- Soort:
- vegetarisch
Ingrediënten
- aubergine
- bruine suiker
- gember
- lente-ui
- miniaubergine
- minipaksoi
- pinda
- rijst
- sojasaus
- thaise basilicum
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.