Terug naar Wat het Groene Hart schaft.
Wat het Groene Hart schaft recepten
verhalen en recepten uit de binnentuin van de Randstad
Marianne Meijerink, Ina van Wijngaarden en M. Meijerink
Overzicht van alle recepten
- Ingrediënten:
- gedroogde tomaten, gember, lente-ui, nieuwe aardappelen, olijfolie, snoekbaars, tomaten, ui, venkelknollen en witte wijn
- Ingrediënten:
- appels, appelsap, boerenijs, boerenyoghurt, limoen, munt, roze peper en slagroom
- Ingrediënten:
- bloem, gist, hollandse verse geitenkaas, knoflook, olijfolie, rozemarijn en vastkokende nieuwe aardappel
- Ingrediënten:
- eieren, eiwitten, frituurolie, jodenhaas, kappertjes, olijfolie, paneermeel, sjalotje, tabasco en worcestersaus
- Ingrediënten:
- citroen, kweeperen, laurier, suiker en vanillestokje
- Ingrediënten:
- appelsap, boter, citroen, olie, oregano, roze peperkorrels, scharrelkip en zoetzure appels
- Ingrediënten:
- blauwe kaas, bloem, boter, ei, laurierblad, melk, nootmuskaat, peper, slagroom, ui en voorgerecht
- Ingrediënten:
- asperges, boter, oude leidse kaas en voorgerecht
- Ingrediënten:
- bloem, boter, eieren, kersen, melk, poedersuiker, suiker en vanillesuiker
1 notitie
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, goudse kaas, peper, spekblokjes, spekvet, tuinkruidblaadjes, volle melk, witte asperge en zout
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, citroen, dille, dragon, gemberwortel, kappertjes, peterselie, room, selderij, stoofpaling, visbouillon, witte wijn en zuring
- Ingrediënten:
- appelstroop, azijn, bloemkool, boerenboter, melk, nootmuskaat, olie, room, sjalot, snoekbaars, troskerstomaat en witte wijn
1 notitie
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, frituurolie, leidse kaas, melk, paneermeel, peper, peterselie en selderijzout
- Ingrediënten:
- hokkaidopompoen, laurierblad, olijfolie, pastinaak, peper, vastkokende aardappels en winterwortel
- Ingrediënten:
- bloedsinasappel, gembersiroop, hollandse verse geitenkaas, honing, limoensap, mosterd, olijfolie, voor- of lunch, walnoten en winterpostelein
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boeren leidse kaas, boter, groentebouillon, kapucijners, kerriepoeder, korianderzaad, maïzena, room, tuinkers en ui
- Ingrediënten:
- appelperenstroop, bladerdeeg, handperen, kaneel, laurier, nederlandse blauwe kaas, steranijs, suiker en witte wijn
- Ingrediënten:
- boter, ham, leidse kaas, paneermeel en witlof
- Ingrediënten:
- bladgelatine, geitenkaas en rood fruit
- Ingrediënten:
- arachideolie, dragonazijn, gerookte paling, paling, sla, ui, verse groene kruiden, visbouillon, voorgerecht, witte wijn en zeezout
- Ingrediënten:
- geleisuiker, peren, rozijnen en rum
- Soort:
- broodbeleg
- Ingrediënten:
- karper, laurierblad, paprikapoeder, paprika's, tabasco, tomaten en ui
- Ingrediënten:
- aardappels, boerenboter, boter, kalfsfond, kalfshaas, melk, olijfolie, pastinaak, rode port, rode wijn, salie en spruitjes
- Keuken:
- Turks
- Ingrediënten:
- appels, citroen, kaneelpijpje, kruidnagelen, sinaasappel, steranijs, suiker en vanillestokje
1 notitie
- Ingrediënten:
- creme freche, ei, kers, petit doruvael, rietsuiker, room en suiker
- Ingrediënten:
- boter, stoofaal, suikerstroop, water en zout
- Ingrediënten:
- appelen, donkerbruine basterdsuiker, gember, kaneelpoeder, peren, rozijnen, uien, walnoten en witte wijnazijn
- Ingrediënten:
- azijn, bloemkoolroosjes, cornichons, gembervocht, jonge boerenkaas, kerriepoeder, knolselderij, mayonaise, mosterd, nootmuskaat, olie, oude boerenkaas, paprika, rucola, runderlende, tabasco, witte wijnazijn, wortel, zilveruitjes, zout en zure room
- Ingrediënten:
- bloem, boter, eieren, poedersuiker, pruimen en suiker
- Ingrediënten:
- bloem, boter, chorizo, citroensap, olie, snoek moten, tomaten en zwarte olijven
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, bloem, boter, groentebouillon, grof zeezout, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, polentameel, rode ui, room, rozemarijn, sjalotje, spinazie, tijm, tomaten en varkensrib
- Ingrediënten:
- appelsap, boter, gedroogde zoete appel, kruidnagel, laurier, uien en zure appel
- Ingrediënten:
- avocado, bieten, citroen, hollandse verse geitenkaas, olijfolie en peper
- Keuken:
- Pools
- Ingrediënten:
- citroen, gember, knoflook, sojasaus, ui en zalm
- Ingrediënten:
- appelpersenstroop, bladerdeeg, blauwe kaas, kaneel, laurier, peren, steranijs, suiker en witte wijn
- Ingrediënten:
- blauwklaver kaas, boter, gedroogde pruimen, olijfolie, ontbeende lamsschouder, port en walnoten
- Keuken:
- Hollands
- Ingrediënten:
- ei, paneermeel, snoek, ui en verse groene kruiden
- Ingrediënten:
- appel, boerenyoghurt, half om gehakt, knoflook, komkommer, ras al hanout, rode kool en rozijnen
- Soort:
- bouillon
- Ingrediënten:
- olijfolie, peper, ribkarbonades en zout