"Blote billen in 't gras" kalfszwezerik in vermicelli gebakken met zoetzure kalfshachee
★
★
★
★
★
Een recept van Albert Kooy.
U vindt dit recept op pagina 168 in De Nieuwe Nederlandse Keuken .
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- orgaanvlees
Ingrediënten
- azijn
- bruine suiker
- gerookt spek
- gezouten citroen
- kalfsfond
- kalfsparures afsnijdsel
- kalfszwezerik
- kataifi
- laurier
- sjalot
- snijbonen
- witte bonen
- zeezout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.