Kookgeheimen
wat er gebeurt met ons eten voor, tijdens en na het koken
Een boek van Frans M. de Jong, Albert Coenders, F.M. de Jong en A. Coenders
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Kookgeheimen, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Waarom kleeft de ene pasta wel en de andere niet? Waarom brandt melk zo gemakkelijk aan? Waarom wordt een ei hard en een aardappel zacht tijdens het koken?
Allemaal vragen die iedere kok zichzelf wel eens stelt. Kookgeheimen geeft op eenvoudige en overzichtelijke wijze antwoord op deze vragen en laat bovendien zien welke processen zich afspelen voor, tijdens en na het koken.
Kookgeheimen staat vol met praktische tips voor noodgevallen tijdens het koken en geeft aan de hand van heerlijke recepten een verhelderende uitleg.
Het handboek voor alle nieuwsgierige keuken prinsen en
-prinsessen.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.