Doe-alsof-sorbet van drie kleuren bietjes en krokante spekjes
Een recept van Marije Sietsma, Werner Drent en Helga de Graaf.
U vindt dit recept op pagina 35 in Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten .
- Gang:
- lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / nagerecht
- Soort:
- stamppot / vlees / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten
- aardappel
- citroen
- gele biet
- gemberpoeder
- gezouten roomboter
- groentebouillon
- kerriepoeder
- peper
- rode biet
- roomboter
- rozemarijn
- spekreepjes
- suiker
- volle melk
- witte biet
- zoete appel
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.