Helga de Graaf

We hebben 6 boeken van Helga de Graaf waarvan 3 boeken mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Helga de Graaf? Registreren is gratis!

Boeken van Helga de Graaf

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Helga de Graaf

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Snack of tussendoortje uit BioBudget:

Pepita

Ingrediënten:
cayennepeper, kerrie, knoflookpoeder, olie, paprikapoeder, pompoenpitten en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Basisrecept uit BioBudget:

Visbouillon van restjes

Ingrediënten:
garnalenkoppen, garnalenpantsers, groenten, knoflook, knolselderij, laurier, olie, room, sjalot, tomatenpuree, visbouillon en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Diner / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:

Parfait

Ingrediënten:
amaretto, eidooier, kruidnoten, kruidnotenlikeur, melk, slagroom, speculaaskruiden en suiker

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd 1 notitie

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Maak van de noot een deugd:

Pepernotenpaté

Ingrediënten:
abrikozenlikeur, bruinbroodkruim, citroensap, ei, moesappel, olijfolie, ontbijtspek, pepernoten, peterselie, sinaasappelsap, tijm, ui en varkenslever

Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Bijgerecht uit BioBudget:

Atjar

Ingrediënten:
bloemkool, knoflook, peperkorrel, suiker, water, witte wijnazijn en wortel

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Lunch / bijgerecht uit BioBudget:

Pastikaasburgers

Ingrediënten:
belegen kaas, bieslook, ei, meel, nootmuskaat, pastinaak, peper en roomboter

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Souffle van zevenblad of brandnetel en schapenkaas

Ingrediënten:
belegen schapenkaas, bloem, boter, brandnetel, knoflook, melk, paprikapoeder, peper, sjalot, ui, zevenblad en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit BioBudget:

Broodpuddinkjes

Ingrediënten:
abrikoos, citroen, cointreau, cranberries, krenten, melk, oud brood, roomboter, rozijnen, rum, sinaasappel, slagroom en suiker

Soort:
vegetarisch
Alle recepten van Helga de Graaf