Klassieke amuse van romig gevulde eitjes met achterham en een topping van asperge

Een recept van .

Gang:
snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
stamppot / vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Baked Potato Broth

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Friet

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

In aardappelreepjes gefrituurde reuzengarnalen met tomatenketchup

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Aardappelpizza

delicious. magazine - 2007-11