Joanna Farrow, J. Farrow en S. Conroy - Vis

Vis

de 80 beste recepten

Een boek van Joanna Farrow, J. Farrow en S. Conroy

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Vis, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Dit boek biedt recepten voor verrukkelijke gerechten met vis en zeevruchten.
80 klassieke en eigentijdse recepten, waaronder Pijlinktvis met zout en peper, Chowder, Rog met balsamicoboter en kappertjes, en Zeeduivelrisotto met saffraan.
Alles wat u moet weten om vis klaar te maken, van het kopen tot het schoonmaken en fileren van vis, plus simpele bereidingstechnieken die elke keer tot een goed resultaat leiden.
Dankzij de stap-voor-stapfoto’s, duidelijke aanwijzingen en professionele tips wordt het veel gemakkelijker om vis en schaal- en schelpdieren te bereiden.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken