Anchiuata (Corsicaanse ansjovispasta)

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 174 in De Dikke van Dam .

Soort:
saus/dressing/jus

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Mozzarella in carozza

Een recept uit M.B. Clark en M. Clark - Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks

Crostini met boter en ansjovis

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Tapenade

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Lamsbout gevuld met olijven, brood, pijnboompitten en kruiden

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie