Carnet de cuisine Christian Denis restaurant Clos St. Denis
streekvers uit Haspengouw
Een boek van J. van Hemeledonck en Ph. Debeerst
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Carnet de cuisine Christian Denis restaurant Clos St. Denis, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
THUIS LEREN KOKEN ALS EEN STERRENCHEF
Christian Denis
Veertig authentieke, originele recepten van Christian Denis, de sterrenchef van restaurant Clos St. Denis.
Jan Van Hemeledonck verdiepte zich in de herkomst, het gebruik en de troeven van twaalf Haspengouwse streekproducten. Christian Denis bereidde met die specialiteiten verrassende gerechten.
Deze culinaire ontdekkingstocht is intens verweven met de sublieme fotografie van Philippe Debeerst.
Het vijfde deel in de succesreeks ‘Carnet de cuisine’
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.