Ceviche van rauwe rivierkreeft met limoenblaadjes, peper en gember

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 61 in Jamie, de basis van het koken .

Gang:
snack of tussendoortje

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gekruide garnalen en slakken in bananenblad

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Kruidige garnalen met santenrestjes in bananenblad

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Bebotok van garnalen (garnalenmengsel in pisangblad gestoomd)

Een recept uit Mirjam van der Rijst, Harold Pereira en Eveline Stoel - Boekoe Bagoes

Vis in bananenblad met kokossaus

Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen