Snel gemarineerde rode mul met knapperige gember, bosui en citrusdressing

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 65 in Jamie, de basis van het koken .

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Koriandermartini met gember

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Zelf speculaaskruiden maken

Een recept uit Veronique Pouw

Warme salade van wortel, gember en sinaasappel

Een recept uit Chris Honor - ChrisKitch

Oosterse bouillon

Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek