Gestoomde zeebaars en haricots verts met een saus van witte wijn, vanille, room en knoflook

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 128 in Jamie, de basis van het koken .

Gang:
hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bleekselderij-citroensalade met parmezaan en kipspiesjes

delicious. magazine - 2013-05

Gestoomde aubergine

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Tongfilets met veel kruiden, kappertjes, boter en natte polanta

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Groente op z'n italiaans

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie