Parelhoen met venkel, aardappelen en bloedsinaasappels
Een recept van Jamie Oliver.
U vindt dit recept op pagina 230 in Jamie, de basis van het koken .
- Gang:
- hoofdgerecht
Ingrediënten
- aardappel
- bloedsinaasappel
- fazant
- gin
- kip
- knoflook
- parelhoen
- rozemarijn
- tijm
- venkel
- venkelzaad
- zwarte olijven
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Gemakkelijk te bereiden. Het gaat vooral om de lekkere marinade. Heb 'm bij de laatste fase in de oven gewoon lekker doorheen geschept :)