Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Deltas kookbijbel, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
1001 onmisbare vuistregels voor de kok, altijd binnen handbereik.
- Hoe weet u wanneer uw varkenshaasje gaar is? - Hoe voorkomt u dat rijst gaat plakken? - Hoe weet u of een ei vers is? - Wat is de verhouding boter/bloem/melk in een witte saus? Dit is niet zomaar een kookboekje. Het bevat geen recepten, maar het geeft een antwoord op alle dringende vragen die bij u opkomen tijdens het koken. Deze kookbijbel geeft u precies die informatie die u niet vindt in andere kookboeken net op het moment dat u die nodig hebt. Alle belangrijke voedingsmiddelen komen uitgebreid aan bod. Zo komt u te weten hoe u het beste een lamsbout snijdt, hoe u een platvis moet fileren, hoe lang bloemkool moet koken voordat die gaar is, enzovoort. Een heleboel nuttige tips en vuistregels helpen u om eventuele problemen op te lossen en zo het koken nog gemakkelijker te maken. Het nummer van de traiteur hebt u niet meer nodig. Integendeel, dit boekje zal u helpen om van elk gerecht een succes te maken.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.