Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Zeewolf met gestoomde makreel, courgette, tijm en zwarte peper
- Ingrediënten:
- bloem, boter, courgette, makreel, olie, room, tijm, zeewolf, zout en zwarte peperkorrels
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
We hebben 65 recepten uit dit boek geindexeerd.
Wij maken uw kookboeken, zoals Haute cuisine op klompen, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Een bedrieglijk flutboekje op het eerste oog. Tussen de slappe kaft van het kleine boekje bevindt zich een schat aan inspiratie met pure lokale ingrediënten in de hoofdrol. Hollandse groente, vis, geit, lam, zwezerik en natuurlijk frituren, room en boter die zo kenmerkend zijn voor de laatste decennia van de twintigste eeuw. Tussen de recepten licht verteerbaar leesvoer over de Hollandse pot.
Een greep uit de 65 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / nagerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / nagerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / nagerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / nagerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / nagerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen: