We hebben 65 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Haute cuisine op klompen , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Een bedrieglijk flutboekje op het eerste oog. Tussen de slappe kaft van het kleine boekje bevindt zich een schat aan inspiratie met pure lokale ingrediënten in de hoofdrol. Hollandse groente, vis, geit, lam, zwezerik en natuurlijk frituren, room en boter die zo kenmerkend zijn voor de laatste decennia van de twintigste eeuw. Tussen de recepten licht verteerbaar leesvoer over de Hollandse pot.
- ongeveer 5 jaar geleden door marcoryvandijk geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Haute cuisine op klompen
Een greep uit de 65 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, citroenrasp, custardpoeder, ei, melk, paneermeel, rum en suiker
Keuken: Hollands
Ingrediënten: bloem, bot, kabeljauwwangen, peper, rode port, witte wijn, zout en zuurkool
Keuken: Hollands
Soort: vis
Ingrediënten: brood, citroensap, demi creme fraiche, peper, peterselie, vis, zalm en zout
Keuken: Hollands
Ingrediënten: advocaat, bloem, citroenijs, gist, melk, poedersuiker, poffertjesmix, slagroom en zout
Keuken: Hollands
Soort: ijs
Ingrediënten: boter, knoflook, knolselderij, nootmuskaat, paling, peper, room, ui, vis, water en zout
Keuken: Hollands
Soort: soep/bouillon / groente
Ingrediënten: dille, knoflook, maïsolie, oranje paprika, peper, selderie, sour cream, tijm, ui, vleestomaat, yoghurt, zout en zure haring
Keuken: Hollands
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bloem, ei, geitenkaas, mosterd, parmezaanse kaas, peper, rode wijnazijn, sjalot, zomergroenten, zonnebloemolie en zout
Keuken: Hollands
Soort: salade / groente / zuivel
Ingrediënten: eidooier, koekkruimels, melk, room en suiker
Keuken: Hollands
Soort: zuivel / ijs
Ingrediënten: blaadjes gelatine, bladselderij, citroen, gerookte paling, komkommer, peper, vis, vleestomaat, wijn en zout
Keuken: Hollands
Ingrediënten: aardappelmeel, kalfstong, knoflook, laurierblad, peper, prei, room, rozemarijn, tijm, ui, waterkers, winterwortel en zout
Keuken: Hollands
Soort: vlees / rundvlees
Ingrediënten: aardappelen, ansjovis, boter, citroensap, peper, slagroom, ui, witte wijn en zeeduivelfilet
Keuken: Hollands
Soort: aardappelgerecht / vis
Ingrediënten: aardappel, bloem, boerenkool, boter, kruidnagel, laurierblad, pepers, prei, rode wijn, room, steranijs, tomatenpuree, ui, wilde eend, winterwortel en zout
Keuken: Hollands
Soort: wild en gevogelte / gevogelte / aardappelgerecht
Ingrediënten: boter, groene kool, kalfsmedaillon, kernhem, maïsolie, peper, ui, witte peper, witte wijn en zout
Keuken: Hollands
Soort: vlees / rundvlees
Ingrediënten: boter, citroen, ei, hazelnoot, kipfilet, paneermeel, peper, peterselie en zout
Keuken: Hollands
Soort: vlees / gevogelte
Ingrediënten: biet, boter, katenspek, knoflook, lamsschouder, nootmuskaat, peper, ui en zout
Keuken: Hollands
Soort: vlees / lamsvlees / aardappelgerecht / groente
Ingrediënten: appelstroop, azijn, boter, knoflook, lamsschouder, laurierblad, peper, suiker, tijm, tomatenpuree, ui en zout
Keuken: Hollands
Soort: vlees / lamsvlees
Ingrediënten: boter, citroenschil, ei, frituurolie, griesmeel, kaneellikeur, kaneelpoeder, maïzena, melk, paneermeel, poedersuiker, suiker, vanilleijs en zout
Keuken: Hollands
Soort: pudding
Ingrediënten: boter, groene kool, knoflook, peper, room, tijm, ui, water, wild, wilde eend en zout
Keuken: Hollands
Soort: soep/bouillon / gevogelte / groente
Ingrediënten: bloem, boter, cayennepeper, garnalen, knoflook, peper, prei, room, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel en zout
Keuken: Hollands
Soort: soep/bouillon / groente / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, calvados, citroen, eidooier, golden delicious, korstdeeg, maïzena, melk en suiker
Keuken: Hollands
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Toon alle 65 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789060742884
ISBN10
9060742885