Harry Mercuur, K. Hageman en H. Mercuur - Desserts & patisserie

Desserts & patisserie

van Harry Mercuur

Een boek van Harry Mercuur, K. Hageman en H. Mercuur

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Desserts & patisserie, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

De creaties van patissier Harry Mercuur zijn net zo kleurrijk als zijn karakter en levenswandel. Het zijn creaties van een beeldend kunstenaar die op een aangenaam verwarrende manier de zintuigen weet te prikkelen: zijn deze kunstwerkjes te mooi om op te eten of te lekker om te laten staan? Harry Mercuur, die zijn vaardigheden perfectioneerde in de bekendste hotels van West Europa, biedt u in dit boek een zorgvuldige selectie van zijn eigen recepten voor patisserie en desserts. Hélène Matze redigeerde de receptuur en zorgde voor een praktisch en overzichtelijk geheel. De schitterende foto’s van Kees Hageman tonen in één oogopslag het verschil tussen gewoon gebak en de sprankelende ‘cadeautjes’ van Harry Mercuur


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken