Vanille Ijs Met Warme Frambozen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 128 in Lekker vegetarisch .

Gang:
nagerecht
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta

Ingrediënten en hoeveelheden

  • frambozen met sap
  • (400 g) in een pan en roer er 1 el maizena, 1 el suiker en 1 zakje bourbonvanillesuiker door. Verhit alles en laat het kort koken tot het gebon- den is. Doe een deksel op de pan en houd de frambozensaus warm. Neem de kruimels uit de oven en laat ze wat afkoelen. Doe 4 bolletjes vanille-ijs in 4 schaaltjes en schenk de frambo- zensaus erover. Strooi de lauwwarme kruimels erover en serveer direct.
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?