Carpaccio van gerookte zalm met extra vergine olie en citroen

U vindt dit recept op pagina 180 in Tapas .

Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
carpaccio/tartaar / vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Basis voor mousse (Onderdeel van fashion on the Comedy Place in Antwerp)

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Rode-bietensap II

Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Lichee-Granité

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Citroensaus

Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek