Gemarineerde ansjovissen boquerones en vinagre

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 13 in Het tapas boekje .

Keuken:
Spaans
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pekel en marinades

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Walnootpasta

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Olio all'aglio - Knoflookolie

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Aïoli klassieke versie

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Knoflookolie

Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje