Julz Beresford

We hebben 2 boeken van Julz Beresford waarvan één boek mét recepten.

Meld u gratis aan!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Julz Beresford? Registreren is gratis!

Boeken van Julz Beresford

Recepten van Julz Beresford

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Recept uit Het tapas boekje:

Gemarineerde octopus pulpo a la vinagreta

Ingrediënten:
chilivlokken, citroen, kappertjes, octopus, olijfolie, rodewijnazijn, verse peterselie, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Gevulde paddenstoelen champiñones rellenos

Ingrediënten:
broodkruim, citroensap, knoflook, melk, olijfolie, paddenstoelen, pimiento uit blik, serranoham, ui, varkensgehakt en verse bladpeterselie

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Aardappelen in tomatensaus patatas bravas

Ingrediënten:
aardappel, chilivlokken, knoflook, laurierblad, olijfolie, sherry, sinaasappelrasp, suiker, tomatenblokjes uit blik, ui en verse bladpeterselie

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Pittige moorse spiezen pinchitos morunos

Ingrediënten:
citroen, droge sherry, gedroogde rode peper, gemalen komijn, gemalen venkelzaad, knoflook, olijfolie, varkensfilet, verse bladpeterselie en zoet gerookt paprikapoeder

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Lamsvlees met citroen cordero al limón

Ingrediënten:
ananasschijven op siroop, citroen, knoflook, kruidnagel, mager lamsvlees, olijfolie, ui, verse rozemarijn en zoet gerookt paprikapoeder

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Spinazie met pijnboompitten en rozijnen

Ingrediënten:
droge sherry, knoflook, olijfolie, pijnboompitten, rozijnen, spinazie, versgemalen zwarte peper, zeezout en zoet gerookt paprikapoeder

Keuken:
Spaans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Ham-kipkroketten croquetas de jamón

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, ei, kipfilet, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, peperkorrels, serranoham, ui, verse tijm en zoet gerookt paprikapoeder

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Bijgerecht / basisrecept uit Het tapas boekje:

Alioli

Ingrediënten:
citroensap, ei, eidooier, knoflook, olijfolie, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
koude sauzen en bouillons / vegetarisch
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Gebakken kaas queso frito

Ingrediënten:
bloem, manchego, membrillo, olijfolie, olijven, witbroodkruim en zoet gerookt paprikapoeder

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch / frituur
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Tortilla española

Ingrediënten:
aardappel, grof zout, olijfolie, ui en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Kabeljauwballetjes albóndigas de bacalao

Ingrediënten:
aardappel, knoflookmayonaise, citroen, ei, gezouten kabeljauw, knoflook, laurierblad, olie, speltbloem, verse peterselie en witte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Gemarineerde paprika´s pimiento picantes

Ingrediënten:
brood, cayennepeper, kappertjes, knoflook, olijfolie, rode paprika, sherryazijn, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, verse tijm, witte peper en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Knoflookgarnalen gambas al ajillo

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, citroen, gedroogde rode spaanse peper, knoflook, laurierblad, olijfolie extra vergine, garnaal en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Mosselen in een jasje tigre tapas

Ingrediënten:
bloem, bouillon, ei, laurierblad, mosselen, olijfolie extra vergine, saffraandraadjes, ui, zeezout, zoet gerookt paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Gemarineerde olijven aceitunas en escabeche

Ingrediënten:
citroen, gedroogde rode peper, knoflook, laurierblad, rodewijnazijn, verse peterselie, zout, zwarte olijven en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / pekel en marinades
Een recept uit Julz Beresford - Het tapas boekje

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:

Inktvis met alioli sepia con alioli

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, citroen, griesmeel, marjolein, olijfolie extra vergine, oregano, pijlinktvis en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Alle recepten van Julz Beresford