Strandgapers in tomaten-saffraansaus almejas a la marinera
★
★
★
★
★
Een recept van Julz Beresford.
U vindt dit recept op pagina 16 in Het tapas boekje .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / hapjes
Ingrediënten
- amandelen
- cayennepeper
- droge sherry
- knoflookzout
- olijfolie
- saffraandraadjes
- strandgapers
- tomatenpuree
- ui
- verse peterselie
- zoet gerookt paprikapoeder
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.