Lamsvlees met citroen cordero al limón
★
★
★
★
★
Een recept van Julz Beresford.
U vindt dit recept op pagina 23 in Het tapas boekje .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten
- ananasschijven op siroop
- citroen
- knoflook
- kruidnagel
- mager lamsvlees
- olijfolie
- ui
- verse rozemarijn
- zoet gerookt paprikapoeder
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.