Spinazie met pijnboompitten en rozijnen
★
★
★
★
★
Een recept van Julz Beresford.
U vindt dit recept op pagina 53 in Het tapas boekje .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten
- droge sherry
- knoflook
- olijfolie
- pijnboompitten
- rozijnen
- spinazie
- versgemalen zwarte peper
- zeezout
- zoet gerookt paprikapoeder
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.