Gemarineerde olijven aceitunas en escabeche
★
★
★
★
★
Een recept van Julz Beresford.
U vindt dit recept op pagina 61 in Het tapas boekje .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- vegetarisch / pekel en marinades
Ingrediënten
- citroen
- gedroogde rode peper
- knoflook
- laurierblad
- rodewijnazijn
- verse peterselie
- zout
- zwarte olijven
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.