Gevulde kalfsborst
★
★
★
★
★
Een recept van Annette Wolter.
U vindt dit recept op pagina 68 in Grote boek met heerlijkste kookrecepten .
- Keuken:
- Europees
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten
- bouillon
- ei
- half-om-halfgehakt
- kalfsborst
- knolselderij
- melk
- olie
- oud brood
- slagroom
- ui
- verse peterselie
- witte peper
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.