Heldere bouillon met gepocheerde eieren

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 84 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Soort:
soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Marinade voor geroerbakte stukjes vis

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Kartoffelpuffer, Schnell - Snelle aardappelpannenkoekjes

Een recept uit  - Deutsche Küche

Fu rong can dou - Hibiscusbloesemeiwit met verse tuinbonen

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Whole Egg batter

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]