Fondue uit Tessin
Een recept van Annette Wolter.
U vindt dit recept op pagina 196 in Grote boek met heerlijkste kookrecepten .
- Keuken:
- Zwitsers
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Ingrediënten
- boter
- camembert
- kirsch
- maïzena
- melk
- paprikapoeder edelsusz
- stokbrood
- witte peper
- witte wijn
- zwitserse kaas
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.