Broodpudding met abrikozen, krenten en rozijnen
★
★
★
★
★
Een recept van Irene van Blommestein.
U vindt dit recept op pagina 73 in Toetjes & desserts .
- Gang:
- nagerecht
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / brood en broodgerecht
Ingrediënten
- boter
- citroenrasp
- donkerbruine basterdsuiker
- ei
- gedroogde abrikozen
- koekkruiden
- krenten
- melk
- nootmuskaat
- oud brood
- rozijnen
- slagroom
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.