A. Bell en Annie Bell - Fantastische taarten

Fantastische taarten

Een boek van A. Bell en Annie Bell

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Fantastische taarten, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Fantastische taarten bakken is zeker niet het alleenrecht van professionele koks. De ruim 100 schitterende taarten, cakes, koekjes en ander gebak in dit boek zijn thuis gemakkelijk te maken en je hebt er geen bijzonder keukengerei of speciale vaardigheden voor nodig. Iedereen kan in dit boek dus voor elke gelegenheid een heerlijk recept vinden dat zonder al te veel inspanning zeker zal lukken.

De lezer kan kiezen uit heerlijk meisjesachtige taarten die bijna een fashion statement zijn, troostrijke favorieten en onmisbare klassiekers als beeldschone minicakes en cakejes, gevaarlijk lekker chocoladegebak en verrukkelijke romige kwarktaarten. Met inspirerende suggesties voor feestgelegenheden, van traditioneel en modern kerst- en paasgebak tot verleidelijke taarten voor Valentijnsdag en smultaarten voor kinderfeestjes. Er zijn hoofdstukken met ouderwetse taarten, droomcreaties, cheesecakes, chocoladetaarten, lekkers voor bij de thee en meer. Dit boek is voor iedereen die houdt van mooie taarten maken én ze opeten…


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken