Danielle Hermans - Arroz

Arroz

een verhaal van paella en haar vele varianten.

Een boek van Danielle Hermans

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Arroz, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Elk gerecht met een verleden heeft zijn eigen verhaal. Want subtiele smaakevenwichten vergen generaties ondervinding.
Dat is ook het geval voor de duizendjarige rijsttraditie in en om Valencia en het Albuferameer.De Moren brachten het gewas ‘arroz’, rijst, naar Spanje en in Valencia kwam het tot volle bloei. Daar zeggen ze unaniem: ‘Paella is een gerecht dat in één grote pan wordt klaargemaakt boven een groot vuur, waarbij goedgekozen kruiden belangrijk zijn.’


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken