Tarte tatin van rode ui met 2 bereidingen bloemkool en een puree van rucola met een frisse botersaus van witte wijn en laurier
★
★
★
★
★
Een recept van Marielle van Spronsen.
U vindt dit recept op pagina 85 in Topkoks voor Thuiskoks 2 .
Ingrediënten
- bladerdeeg
- bloemkool
- cantharel
- crème fraîche
- fleur de sel
- laurierblad
- olie
- olijfolie
- rode ui
- roomboter
- rucola
- sjalot
- suiker
- water
- witte wijn
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.