Vleesvulling met salie en ui (voor kalkoen) - pork, sage and onion stuffing

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 43 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Brits
Gang:
bijgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Broodje braadworst ***

Serveersuggestie Broodje braadworst   ***

Gerookte duitse braadworsten met zoete mosterd

Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)

Hutspot met varkensvlees

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Zomerstamp & livar-worstje met honing-mosterdsaus

Een recept uit delicious. magazine - 2015-07