Iers nationaal gerecht - dublin coddle

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 66 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Iers
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / worst

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Hete bliksem

Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Aardappel als bijgerecht 2

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Salade van bleekselderij, appel en aardappel

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Haring met aardappelmosterdsalade, appel en zilveruitjesgranité

Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth