Lam in gelei - jellied lamb

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 69 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Iers
Gang:
brunch / lunch / voorgerecht
Soort:
vlees / schuim/mousse/gelei / lamsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Aardappelsalade voor kinderen

Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Kaas-en-erwtjes-flap

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Roerei met garnalen met doperwtjes of tuinbonen

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Heldere Madrileense tomatensoep

Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig