Haring in tomatensaus - tomatsill

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 122 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Zweeds
Gang:
brunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / vis / pekel en marinades

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Parelhoenragout met sauce royale

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Dressing met angosturabitter en groene kruiden

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Dressing met angosturabitter

Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Hüftbraten vom Atterochsen mit Sandmöhren und Pekannüssen bei Niedrigtemperatur gebraten / Staartstuk van atterossen met zomerwortel en pekannoten (Dollase)

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten