Gemarineerde zoute haring - glasmästeresill

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 123 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Zweeds
Gang:
brunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / vis / pekel en marinades

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tang cu pao jiang - Zoetzure ingelegde gember

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Pruimendipsaus

Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

congee zoals je wilt

Een recept uit Anna Jones - Eén Pan, Plaat, Planeet

6 andere bonendipsausvariaties: sojabonen

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër