Gemarineerde zoute haring - glasmästeresill
Een recept van Inge Kappert.
U vindt dit recept op pagina 123 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .
- Keuken:
- Europees / Zweeds
- Gang:
- brunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / vis / pekel en marinades
Ingrediënten
- azijn
- gemberwortel
- laurierblad
- mierikswortel
- mosterdkorrels
- pimentkorrels
- rode ui
- suiker
- wortel
- zoute haring
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.