Krabsalade - räksallad

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 124 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Zweeds
Gang:
brunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bosbessenportsaus

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Holland razor blade cocktail

Een recept uit J.D.T. Eekma - Elseviers cocktail en longdrink boek

Mousselinesaus

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Toscaanse kip

Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)