Gevulde eieren - fyllad ägghalvor

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 124 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Zweeds
Gang:
brunch / lunch / buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / eieren, kaas en zuivel

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Eieren met ansjovisboter

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Spaghettini met ei en mozzarella

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Eieren in een nest

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Pennette met mozzarella, ei en ansjovis

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta