Gevulde eieren - fyllad ägghalvor
Een recept van Inge Kappert.
U vindt dit recept op pagina 124 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .
- Keuken:
- Europees / Zweeds
- Gang:
- brunch / lunch / buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten
- ansjovisfilets
- ei
- gerookte zalm
- kaviaar
- krab
- mayonaise
- mierikswortel
- slagroom
- verse gemengde kruiden
- zure room
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.