Zonneoog - solöga

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 124 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Zweeds
Gang:
brunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pizza bianca met aardappel, ansjovis en salie

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Ansjovis en aardappels uit de oven

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Gratin van aardappel en ansjovis

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Insalata di calamari con patate e piselli - Inktvissalade met aardappel en doperwtjes

Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella