Haringen - seljodki

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 151 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Russisch
Gang:
brunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tripe Lyonnaise

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Uien opgevuld met gahakt en tomatensaus

Een recept uit Pascale Naessens - Puur eten

Zomerse meloensalade

Een recept uit Anne Wilson - Smakelijke salades

Lever met spek en bruingebrande uien

Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express