Siberische pelmeni - pelmeni sibirskie

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 157 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Russisch
Gang:
brunch / lunch / voorgerecht
Soort:
pasta/noodles / rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kalfslever met uien en appels - kalbsleber mit zwiebeln un äpfeln

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Gebakken lever met salie en appel-karamelsaus

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Kalfslever met balsamico-azijn

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Lever & bacon

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten