Karper in gelei - kapr v aspiku

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 201 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Tsjechisch
Gang:
buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht
Soort:
schuim/mousse/gelei / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bietjesvulling met balsamicoazijn

Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Azijngelei van lamsfond (Dollase)

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Oester

Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Panna cotta van karnemelk

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten