Wild zwijn op Lainze wijze
Een recept van Inge Kappert.
U vindt dit recept op pagina 243 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .
- Keuken:
- Europees / Oostenrijks
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / wild
Ingrediënten
- champignon
- citroensap
- ganzenlever
- hertenfilet
- laurierblad
- meel
- peperkorrel
- rode aalbessen
- rode wijn
- soepgroenten
- varkensribstuk
- verse tijm
- vet spek
- wildfond
- zout
- zure room
- zwezerik
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.