Duits varkensgebraad - deutscher schweinebraten

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 291 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / varkensvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Aardappel, gegrilde, met zonnebloem-pittencrème en marjolein

Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Erwtensoep - erbsensuppe

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Kleftiko: lamsstoofschotel met knoflook, oregano, citroensap en aardappelen

Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Löffelerbsen nach Berliner Art - Gele erwten op z'n Berlijns

Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten