Rijnlands rundvlees - rheinischer sauerbraten
Een recept van Inge Kappert.
U vindt dit recept op pagina 296 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .
- Keuken:
- Europees / Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vlees / rundvlees
Ingrediënten
- azijn
- braadboter
- jeneverbes
- koriander
- kruidnagel
- laurierblad
- marjolein
- mosterdkorrels
- peperkorrel
- reuzel
- rode bessengelei
- rode wijn
- rode wijn
- room
- rozemarijn
- rozijnen
- rundvlees
- taaitaai
- water
- winterwortel
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.