Gebakken appels met abrikozensaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 314 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Duits
Gang:
nagerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Warme appel met amandelvla en abrikozensaus

Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Abrikozenijs met bitterkoekjes

Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Abrikozengratin

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Cantharellen in vermout

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie