Taaitaai - elisen-lebkuchen
Een recept van Inge Kappert.
U vindt dit recept op pagina 321 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .
- Keuken:
- Europees / Duits
- Gang:
- bij de koffie
- Soort:
- koek en gebak / gebak, koek, taart, pudding / feestdagen
Ingrediënten
- amandelschaafsel
- bakmeel
- bakpoeder
- citroenrasp
- ei
- gekonfijte citroenschil
- gekonfijte sinaasappelschil
- kaneel
- rum
- suiker
- vanillesuiker
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.