Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas en Saskia van Osnabrugge - Hete kolen

Hete kolen

grillen en koken met een kamado

Een boek van Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas en Saskia van Osnabrugge

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Hete kolen, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Kamado’s zijn hot! En terecht: de kamado is het ultieme buitenkooktoestel waarmee vrijwel alle kooktechnieken mogelijk zijn. Maar waar komt dit apparaat eigenlijk vandaan en hoe benut je alle mogelijkheden zo optimaal mogelijk ? ‘Hete kolen’ ontrafelt alle geheimen die deze moderne variant op de van oorsprong Japanse kleioven herbergt.

In het boek komen de diverse merken en technieken uitgebreid aan bod. Deze schat aan informatie wordt gelardeerd met 32 smakelijke, haalbare recepten om deze technieken daadwerkelijk in de praktijk te brengen. De prachtige foto’s en tekeningen geven een bijzonder goed inzicht in de werking van de kamado. ‘Hete kolen’ is hét handboek voor iedere kamado-gebruiker.

Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. In 2006 kwam hij in aanraking met de kamado en sinds 2007 is hij eigenaar van het bedrijf Het Kookvuur, dat zich bezighoudt met catering, demonstraties en workshops. Leonard Elenbaas is chef-kok en eigenaar van restaurant Pure Passie in ‘s Gravezande en kookt vrijwel dagelijks met een kamado in zijn restaurantkeuken.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken